Solpuder

Nu innan sommaren vill man ju se lite brunare ut innan man får färg på riktigt av solen.

Då ska man införskaffa sig ett solpuder
Det finns ju en oändlig blandning och solpuder, allt från 50kr till 600kr. Det dyraste och trendigaste märket är inte alltid det bästa.
Solpudret ska anpassas efter din egna hudton. Det ska vara mörkt, det ska alltså inte vara liiite brunare än vad man är, utan det ska vara rätt mkt brunare än din egna hudton.

Solpuder finns med eller utan skimmer. Jag personligen tycker att utan skimmer passar bra dagtid, på jobbet eller på stan. Men när man ska vara lite finare, lite glammigare så ska det vara skimmer i. Inte för mkt bara, så det det Inte bra ut.

Tillbehör: Stor puderborste, gärna med äkta hår.

Be gärna om hjälp av minst två st i butiken du handlar i, om du tycker det är svårt att hitta den som passar just Dig. Det är inte alltid att personalen är utbildad eller kapn så mkt. Därför är det bra om du frågar två personer så kan du själv skaffa dig en uppfattning om vad du tycker så det inte blir fel. Smink går inte att lämna tillbaka när du väl köpt det.

Ta den stora rundborsten och dutta i solpuderburken så du får puder på hela borsten, den ska vara full med puder, sen slår du av lite överflödigt puder på din hand så du du får ett jämt lager på borsten.
Med cirkelrörelser i ansiktets kanter borstar du på ditt solpuder.

Bild: Utanför de bruna strecket ska du ha solpuder, där det är mer brunt ska du ha lite mer solpuder än den övriga delen av ansiktet.
Du kan även ha lite på sidorna av näsan.image6

RSS 2.0