glöm inte min inredningsblogg

glöm inte min inredningsblogg
http://www.lantligtvitt.blogg.se

Olika sminkningar!

Mina sminkningar veckan som gått...!
Tisdag: Orange rouge på kinderna och på locket. Korallfärgat läppstift från YSL

Onsdag:
Svart inramade ögon med brun toning under ögat.
Lila/Plommon skugga över nästa hela locket upp till globlinjen som är suddad med en ljusare skugga mot brynet.
Ljuslila-rosa rouge där det är skarpast och ett ljusare rouge precis ovanför som tonar ut det mörkare rouget
Bryn ifyllda med grå-brun penna

Fredag:
Samma som ovan fast med YSL's mörka läppstift som jag fick av M i julklapp. Färg nr 10.
Lite väl på Julafton för den ovane kanske... men snyggt :D

Östermalmstjejen

Östermalmstjejen Äter frukost på Mocco där hon äter fullkornsmacka med nypressas apelsinjuice

Östermalmstjejen handlar sina smycken på Forever21 och NK
Östermalmstjejen har endast äkta päls för att hon tror att det syns skillnad om det är fejk, vilket det inte gör om det är en riktigt bra fejkpäls

Östermalmstjejen har jättemånga vänner, medans det i själva verket är vänner som vill bli bjudna och skirvna om i sin blogg. Och oftast träffas de bara över vinkvällar eller utekvällar (då östermalmstjejen faktiskt kan vara rolig!).

Östermalmstjejen tänker absolut inte skaffa barn förrens hon har en bra karriär! Jävla unge som förstör livet och så blir man dessutom tjock!

Östermalmstjejen lunchar på Mocco för att förhoppningsvis se Blondinbella där och ge om tips för det mesta, eftersom blondinbella kan allting och hon är så himla snygg (medan det i själva hon aldrig hört blondinbella prata och då låter hon som världens korkaste brud)

Östermalmstjejen fixar sina naglar en gång i månaden hos sin nagelteknolog och visar stolt upp sina naglar för fina fejkvänner och tar bilder på dom och lägger upp på sin blogg för att få många besökare som bella


Whitetrash-tjejen

Whitetrash-tjejen rakar bort ögonbrynen och målar dit en linje som hon tror ser bra ut, men i själva verket är den alltid för lång och sitter för långt upp

När Whitetrash-tjejen vaknar på morgonen är kaffe ett måste och sedan en eller två cigg på väg till skolan/jobbet. vanlig frukost hinner hon inte eftersom hon måste måla brynen i den formen som hon hade igår

Whitetrash-tjejen gillar kajal och mascara men tyvärr för mycket kajal under ögat. Ögonfransböjaren är ett måste till Whitetrash-tjejen, den används varje dag och även efter mascaran har kommit på och sedan blir hon tokig när hennes fransar en dag ramlar av pga att hon böjer fransarna efter hon satt på mascaran
Whitetrash-tjejen handlar på Gina Trocit och går in där titt som tätt för att se om något nytt har kommit in. Gärna långa tröjor som täcker rumpan men är slappa i armar/mage. Leggings är ett M Å S T E till sina syntetstövlar som är inköpta på skopunkten (tag tre betala för två-pris) eller dinsko.


Whitetrash-tjejen färgar sitt hår hemma några gånger i månaden, hon kanske ber en kompis om hjälp för att nå i bak nacken.

Whitetrash-tjejen byter hårfärg väldigt ofta för hon tröttnar på sin hårfärg. Blekning sker hemma i badrummet med hjälp av vän.

Whitetrash-tjejen har haft sin näspiercing sen hon var 15 år och den sitter kvar och hon vägrar ta bort den för den är ju en del av henne. Piercingen är ofta en sten av olika färger, men ofta vit.

Whitetrash-tjejen har tandsmycke som var inne för 100 år sedan, men har den kvar eftersom den matchar så bra med sin näspiercing.

Whitetrash-tjejen använder niveas ansiktskräm för att "det är den enda som funkar på mig! Så himla bra!"
Whitetrash-tjejen handlar på glitter

I'm gonna love you like I've never been hurt before

Sussi är SJUK! Jävla skit! Jag som var igång med träningen och var superpepp och skulle ju till stallet till min söta Zoe. Men det blir att vara hemma nu. Det är jag iofs gäna så mysigt som det är här ^^
Lyssna på Robyn och blogga lite blir det nu! Sen ska jag bara, tända ljus, få lite ro i min själ.

I Skönhetskategorin ska jag:
- lägga ansiktsmask [Helena Rubinsteins fuktmask]
- tona håret med min lila toning [Wella, color fresh, violet]
- inpackning i 15 minuter [Redken, extream]

Är det kryssning så är det...!

På med den minsta outfiten du har och kör !! :D
Jag brukar alltid sminka mig lite "roligare" på såna här kryssningar/fester. Men när jag skulle göra det o torsdag blev det bara fel! Jag sminkade om mig 3 ggr och tillslut blev det ett helt vanligt säkert kort. Ingen rolig sminkning alls :(.

Snygg på naturliga sätt utan smink

För att bli snygg använder man ju smink.
Men det finns ju andra mer strategiska saker man kan ta hjälp av.
Vad gör jag för att må bra och känna mig snygg?



Träning: Rider 2 gånger i veckan, och försöker träna 2-3 ggr i veckan på SATS. Sen 8 månader har jag blivit tjock! Jag skyller allt på min kille faktiskt ;) Men nu ska man ner till 48 igen.



Rökning: Att röka dör man inte bara av (vilket borde vara den enda anledningen att få folk att sluta!) Man luktar även riktigt jäkla illa. Ibland sminkar jag folk som röker, då står jag så långt ifrån jag kan, och när personen pratar vänder jag bort mitt ansikte, just för att de luktar så frukansvärt illa. Speciellt om de precis har rökt. Hyn blir sämre.

Brun utan sol: Av att bli brun ser du genast snygg och fräsch ut. Jag föredrar Loreals spray som kostar 179kr. Den är riktigt bra, kladdar absolut ingenting, och du kan spraya 2-3 lager nästan direkt efter varann. Jag brukar ta 3 lager för att få den bruna tonen som jag vill ha.



Nagellack: Piffar upp vilken tråkig hand som helst! Man behöver absolut inte gå och göra sina naglar för 700kr i månaden. Köp ett lack från depend för 25:-. (Har rött på sig just nu, matcha med läppstift !!!....)



Mat: Är bra mat! Köp lite saker från hälsokostbutiken, tex chi san, mivi total m.m. Så får du i dit vitaminer och allt möjligt man troligtvis missar i vardagen.
Hår: Jag går till frisören var 6-8:e vecka och färgar håret. Jag skulle aldrig tänka tanken på att tex bleka min utväxt hemma. NO WAY! Det blir bara gult då. Blekning är till och med svårt för frisörerna att få det 100% bra. Så att göra det hemma är bara dumt.

Jag bleker min utväxt och sen tonar det i en grå-silvrig ton. Men just nu vill jag ha ännu gråare än vad jag har.

Har inte klippt mig på över ett år nu, säkert 1½ år. Jag har alltid haft en beckham-frilla. Jättekort i nacken och längre fram. I nacken har jag till och med vart rakad, så pass kort har det vart. SKITSNYGGT!

Men nu vill jag ha längre hår. Och det enda sättet är att spara det.
Även fast frisörerna säger att håret mår bra av att bli klippt då och då även om man vill spara det... Så gör det inte! Håret är dött material. Det finns inget "mår bra av toppning". Toppar du håret hela tiden även om du vill ha det längre så kommer du tyvärr inte få det längre någon gång.

Men nu har mitt hår gått av och det finns ingen struktur i själva frisyren alls, så i januari ska jag faktiskt klippa det. och det är för att "få ihop" frillan igen

Personalkväll på kontoret

I veckan var det personalkväll på kontoret. Några av oss alla anställda på "L'Oreal Luxury" (Märkena: Biotherm, HR, YSL m.m) fick komma på julbord och kick off.
Mycket trevligt :)

Det var även en tävling där vi blev uppdelade i olika lag och skulle göra olika saker på 6 stationer.
Gissa vilken grupp som vann? MIN!
Vi fick en påse med saker från YSL, Lancôme och Biotherm
I påsen var det bland annat en foundation och läppstift från YSL. Jättebra färger som passar mej utmärkt :) Har faktiskt själv tänkt att köpa den färgen på läppstiftet :) Älskar just de läppstiftet, Rouge Volupe. Sitter jättebra och det kommer massor med färg utan att behöva trycka på läppstiftet


Sen en ögonkräm från Lancôme. Precis vad jag behöver! Min har precis tagit slut och den där var jätteskön. Får se om man märker någon skillnad efter någon vecka bara :) Hope so!

Från Lancôme fick vi även en bodylotion för torr hud.

Från Biotherm var det ett doftljus vi fick :) Luktar jättegott


Jag älskar när man får uppskattning från sin arbetsgivare, det borde fler företag bli bättre på

lantligtvitt.blogg.se -Nya inredningssidan

Hej!
Kolla in denna blogg, lantligtvitt.blogg.se
Här skriver jag om vår inredning och vad vi har köpt.
Mycket av min inspiration har jag fått från http://moamittivitt.blogspot.com/

Inredningsbloggen

http://lantligtvitt.blogg.se/ Min nya blogg