Halloween sminkning


Tips på Halloween-makeup kanske?
Riktigt snygg bild va :)

Dagens tema - n a g e l l a c k- Höstens färger du bara -m å s t e- ha!

Hej!
Jag jobbar ju i en butik, och såg att vi hade fått in MASSOR med nya färger. Så himla snygga färger! OPI, SpaRitual, Mavala, Depend, Loreal, Isadora! Massor av snygga färger!
Det som är inne nu till hösten och vintern är mörka lack. Även matta lack i jättemörka färger. Isadora har en matt mörklila som är jättejättesnygg. Men matta lack är snyggt om du har långa naglar. Har du korta naglar så är det snyggare med skimmrande lack.



Det viktigaste när man målar naglar är att ha ett underlack och ett överlack! Har du inte dessa två så kommer ditt lack ej att hålla lika bra. Har du naglar som flisar sig så håller inte lacket lika länge då heller. Har du flisiga naglar som slivar sig kan du ta en poleringsfil och fila på nageln så du får bort den fnasiga delen.

Ett underlack jag rekommenderar är OPI. Alla dessa nagellack är bra och håller bra.
Ett underlack är lite kletigare än ett vanligt lack, den gör så att ditt vanliga nagellack med färg på, fasnar bättre. Låt därför inte underlacket torka helt!

Nagellacket lägger du på ett tunnt lager och låter torka efter du lagt ditt underlack. Lägg sedan ett till lager nagellack så får du en jämn  och tydligare färg.

Överlacket är till för att ge en skyddande yta. Beroende på vad du väljer för överlack så kan du få det att glänsa extra mycket. Ett överlack ska du lägga när ditt vanliga färgade nagellack har torkat nästan helt. Och LÅT DET SEDAN VARA! RÖR INTE SAKER PÅ MINST 5 MINUTER. Det är så jobbigt om du råkar stöta emot någon dum kant eller så.
Lycka till :D





Här en ett mörklila lack med glitter i. Lite festligare ifall man vill att det ska synas lite mer.



Svarta glänsande naglar så SÅ snyggt! Kolsvart ska det vara och välmålat.


Mörkblåa lack är riktigt riktigt snygga. Här har vi en basfärg i blått. Det finns även knallblått som är riktigt snyggt! OPI har fått in ett knallblått med och utan glitter. Otroligt snyggt!


Min favvofärg av dessa färger är denhär mörklila, utan glitter och som glänset. Passar vill vardags och till fest! Grymt snyggt att matcha med samma färg på läpparna för de som vågar...

 

Nytt märke!
SPARITUAL


Ett ekologiskt nagellack som du skulle kunna äta upp om du är nagelbitare......
(inget jag rekommenderar men det går)



Mina 4 favoritfärger är dessa!

Läckert partylila som lite rosa inslag!
Varm och söt rosa-röd färg.
Sedan den som heter "Stiletto" för den kaxiga bruden som vill ha lite action i livet ;) 


Min favvo är denna! SÅ SNYGG! I Love.
Finns att köpa på Åhlens men även internet.


/Sucy


Det allra senaste i ögonskuggornas värld finns här i min sminkblogg

Här är det allra senaste i ögonskuggornas värld.
Det är som en pappersbit man sätter på ögonlocket, se till att fästa den på precis det stället den ska vara på för man får ingen andra chans. Sedan drar man bara bort den, vips så har du en perfekt skugga. Nackdelen är att det blir en skarp kant, men det kan ju vara ballt, speciellt med sånahär djurmönster, som är hett i modevärlden just nu.



En typ av sånhär finns att köpa på eleven.se
Eye Majic heter den. Men jag vet inte vad dessa djurmönstrade heter och vart man kan köpa dem. Jag googlade fram dessa


/Sucy Makeupartist


Rihannas frisyr är snyggast


Så jäkla snygg frisyr!!!!
Jag önskar att jag vågade klippa mig såhär. Men det är så jobbigt när man ska gå utan smink, då finns det risk att man ser ut som en pojke.

Makeup som får dig att synas

Här har jag sminkat Tessan med rött, orange och gult.
Snyggt!


Vill du se ut såhär?


Sjukt snygg bild.
Jag älskar att det är mode med mörka höstiga läppar. Så otroligt snyggt!


Makeup-inspiration


Halloweentips kanske?

RSS 2.0