Köra med barn

Jag och min kompis konversation på facebook ;)
A: Agnes gick igenom 5årskontrollen och nu säger vi hejdå BVC. Nu är det skolan som får sköta de =)
‎S: "gick igenom" haha låter som en bil
A: Haha... Barn är väl som en liten bil? ..måste gå på kontroll då och då för att se så allt står rätt till.. :)
S: Sant! Och så kan man köra med dom
A: Japp, nått så otroligt

Fick hemskickat lite Biothermprodukter

Hej!
En tråkig dag som denna fick jag hem lite produkter från Biotherm! Det är dagkrämen och nattkrämen i deras nya serie SKIN ERGETIC och deras nya ögonmakeupborttagning.
Ni har väl sett reklamen på krämerna i tunnebanan?
Det som är så bra är att de verkligen piggar upp en trött hud och man får fin lyster.
Får väl se om jag ser annorlunda ut efter några veckor ;)
Rekommenderas för folk över 25.
/Sucy (som är över 25 ;)

Clean dofterna

Fräscha dofter!


Beställde detta paket från eleven.se, fick det hemlevererat dagen efter.
Man får 4 st 30ml's parfymer för ca 650kr. Jättejättebilligt, eftersom det egentligen skulle kostar 1800:-.
Passa på att köp.

Presenter från mitt hjärta

Fick världens snyggaste skor av älskling och rosor <3

Sminka till musikvideo/omslag

Blir det nästa helg!
Jag ber om lite inspiration från "the big boss" som lärde mig sminka ;)

Sminkning på kontoret

Förra veckan sminkade jag tjejerna på kontoret i 2 dagar.
Det var mycket uppskattat och alla blev så fina :)
Hade jag hade en bra kamera hade jag tagit före och efterbilder. Men denna får räcka ;)
/Sucy

Red Lips

Röda läppar är sjukt snyggt! Passar nästan alla eftersom det finns så många olika nyanser av rött.

Gårdagens look

Igår var det fest. Temat var "Vad ville du bli när du var liten?" Jag ville såklart bli makeupartist och gjorde en lite annorlunda sminkning.

Hår

Hej!
Att hitta rätt frisör kan vara jättesvårt. Men egentligen är det jätteenkelt. Vill du ha en snygg frilla som passar dig, rekommenderar jag Björn Axen eller Toni & Guy. Två frisörkedjor där det jobbar riktigt bra och utbildade frisörer och stylister.


Klipper du dig hos "klipp nu, hår5000(fel namn såklart...)" etc... Ja då kan du faktiskt inte förvänta dig att få en snygg och ball frilla.

Ska du vara en tråkfis och bara klippa topparna... ja då kan du gå till en billig frisör i ett centrum nära dig :)

Jag färgar och klipper mig på Urban by Björn Axen. Det är en trendig salong för de som vill ha en lite mer stylad frisyr. Kostar mer, men det ger otroligt mycket mer än bara toppklippning!


Just nu har jag inte klippt mig på över ett år...  Jag har haft den sk "victoria beckham" frillan i flera år. Riktigt snygg frilla, men efter 5 år som korthårig vill jag skaffa längre :) Det börjar bli riktigt långt nu!

Och grejen med att skaffa längre hår är att just inte klippa sig! Du ska inte toppa håret då och då! Det blir inte långt ifall du håller på så. Ja, topparna blir lite slitna, men ska du ha långt hår, är det bara att stå ut, annars blir det aldrig längre :) Det är det största misstaget folk gör, och sen klagar de på att håret inte växer......

Håret växer ca 1cm/månad. På ett år har du alltså fått en helt annan frilla... Så mitt råd är att -våga spara!


/Sucy

Tvätta penslar

Hej
Glöm inte att tvätta era sminkpenslar ibland oxå! Minst en gång i veckan rekommenderar jag ifall man sminkar sig varje dag.
Tänk hur äcklig din rougeborste är efter flera veckors användande.
Köp inte penselrengöring, diska penseln ordentligt med YES-diskmedel. Schampoo funkar oxå bra, men jag föredrar diskmedel. Penslarna förstörs inte. Mina har hållt i fem år nu utan att ha tappat för mycket strån eller blivit fula :)

Olika sminkevenemang

Lite bilder från olika sminkevenemang som jag vart med på...
Först MondayBarCruise, sminkade fredrik och Lisa
Sedan en makeover på Ellen, så jävla snygg!!!!
Och här var jag med och sminkade på en modevisning som handelsanställdasförbund annonrdnade, jag måste bara påpeka att jag gjorde sminkningarna på ca 4 minuter var... därav ej så otroligt proffsigt hehe
Och här ett jobb för Webhallen :)

Mörkt läppstift

Hej Alla!!
När det är höst nu och det blir mörkare tycker jag att man ska sätta mörkare färg på läpparna oxå. Det är få tjejer som vägar, men många som passar i det!
Snyggt när man är lite halvblek som man är nu.
Matcha med rouge!!

Vissa saker har ett slut

Detta är en sminkblogg, men just nu känns det som att jag vill ha en sak sagt.

En kompis till mig har vart tillsammans med sin kille i 4 år. För några veckor sedan gjorde hon slut med honom. Alla undrade varför och en del blev ledsna och vissa andra sura. Jag var glad för hennes skull. Hennes känslor för killen fanns inte kvar längre, då är jag glad för hennes skull att hon tog tag i det hela och gjorde slut. Både för hennes och för hans skull. Ska hon gå i ett förhållande utan kärlek? Nej, inte rättvist mot någon av dem.

Hennes killes (ex) föräldrar blev arga och tyckte det var dålig stil av henne, många av hans kompisar tycker att hon är en idiot. Men varför? Hon var inte kär. Ska hon vara kvar i ett förhållande där hon inte är lycklig? Ska hon vara kvar i ett förhållande där spänningen är borta och allt pirr tagit slut? Ska hon vara kvar i ett förhållande där vardagen blivit en rutin?

Självklart blir vissa sura och ledsna från början, men sedan borde man förstå. Man borde förstå att det finns en mening med allt. De hade ett bra förhållande så länge det varade (tills slutet dårå), de älskade varandra. Men kärleken tar slut ibland. Och man träffar oftast inte sitt livs kärlek när man är jätteung, så är det bara.
Hoppas att hans vänner/bekanta tar sitt förnuft till fånga och inser att hon hade vart en idiot om hon hade vart kvar i ett förhållande där hon inte trivdes, där hon tänkte "är det såhär det ska vara... för alltid?"

RSS 2.0